Spi:k: Drop in Personlig presentationsteknik i EATERYs lokaler

Hur kan du förbereda dig för att bli ditt bästa jag när du ska tala inför andra människor? Till imorgon.

Ibland har man inte tid med den långa versionen. Om du har tidsbrist men behov av konkret hjälp inför ett skarpt läge kan jag hjälpa dig. Har du en presentation på fredagen kan du träna den med mig på onsdagen. Se det som en ”drop-in”-träning. Bara boka och kom in.

Jag finns på EATERY LUMA PARK i Hammarby sjöstad* utvalda tisdagar och onsdagar under våren.
Mail lisa@spikproduktion.se
Telefon: 0708-111137

Jag menar att en bra och trovärdig presentation alltid utgår från just dig, dina styrkor och svagheter och blir som bäst när du känner dig trygg och får göra på ditt vis. Jag är också övertygad om att alla människor har ett bra kroppsspråk och ett unikt sätt att berätta på.

Utifrån dina personliga förutsättningar kan jag ge dig verktyg, inspiration och insikter för att stärka dig i arbetet med ditt sätt att presentera. Det är du själv som är ditt viktigaste redskap när det kommer till den personliga presentationen.

*www.eatery.se, Lumaparksvägen 7, precis vid hållplats ”LUMA” med tvärbanan